Prijava | Registracija


Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]


Sada je: 16 sij 2016, 07:28.
Započni novu temu Odgovori  [ 1 post ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: AKCIJSKA CIJENA SOBOSLIKARSKIH RADOVA - "OPCIJA EXCLUZIV"
PostPostano: 02 sij 2013, 06:57 
Administrator/ica
Avatar

Pridružen/a: 20 stu 2011, 17:39
Postovi: 186
Lokacija: Zagreb
Što sve uključuju soboslikarski radovi u sklopu naše paketne akcijske ponude – "OPCIJA EXCLUZIV"?

Akcijska ponuda "OPCIJA EXCLUZIV" uključuje radove ličenja te pripremanje prostorije i zidova za ličenje. Porijeklo i vrsta materijala i boja, koje koristimo, visoke su i provjerene kvalitete, a sa ekološkog stajališta podrazumijevaju sastojke bezopasne po ljudsko zdravlje i okolinu. Birani od renomiranih proizvođača posjeduju i odgovarajuće ateste, račune i garancije - njih možete zatražiti na uvid u svakom trenutku.

Prije svega namještaj i elemente te dekorativne predmete odmičemo od zida i zaštićujemo najlonom. Ovisno o težini ormara, oni se odmiču od zidova onoliko koliko je potrebno za nesmetano ličenje, dok se ugradbeni ormari zaštićuju najlonom. Kada je riječ o vrlo teškim ormarima, koji se ne mogu pomicati, tada ličimo oko njih vrlo detaljno, kako se razlika ne bi uočavala ili jednostavno valjkom (sa dužim drškama) ličimo iza njih, ako su barem nekoliko centimetara odmaknuti od zida. Kuhinjske i kupaonske elemente zaštićujemo najlonom, a rasvjetna tijela prekrivamo zaštitnom folijom, a plafonjere i slična lako skidajuća rasvjetna tijela privremeno uklanjamo. Podove zaštićujemo najlonom. Prozore prekrivamo zaštitnom folijom i rubove zaštićujemo samoljepljivom trakom, kao i sve dodirne linije sa zidnom površinom.

Prilikom zaštite najlonom, uvijek koristimo nerabljeni najlon i foliju, kako bi zaštita bila potpuna, odnosno kako bi spriječili zalutale mrlje od boje, koje uvijek pronađu put kroz oštećene rupe. Tako olakšavamo i kasnije čišćenje te adekvatno prekrivanje zaštićenih površina. Električne utičnice i prekidače prekrivamo samoljepljivom trakom.

Nakon što smo pripremili prostoriju te zaštitili namještaj, podove i prozore, slijedi priprema zidova za bojanje.

Priprema zidova i stropova za bojanje započinje skidanjem stare boje i tapeta. Boja se fizički skida brusnim papirima, brusilicama i žargonski nazvanim "špahtlama". Kada ju je ipak nemoguće skinuti na taj način, tada ju možemo skinuti i kemijskim putem pomoću raznih otapala, pri čemu boja bubri i puca, a taj sloj se brusi i skida struganjem.

Tako pripremljena podloga se mora izravnati od eventualnih neravnina i pukotina. Prilikom većih radova demontaže nastaju rupe i oštećenja na pojedinim dijelovima zidne površine, stoga ih je bitno pokrpati, izravnati i zagladiti za ljepši izgled zidova i osobito stropova. Odabir materijala za izravnavanje ovisi i o tipu površine, kao i odgovarajuća vrsta impregnacije, a pokrpavanje oštećenja na način koji odgovara određenom stupnju oštećenja.
Gipsanje i žbukanje se vrši pri saniranju većih oštećenja do 2 cm, a okrpavanje gletanjem se vrši pri manjim pukotinama do 3mm. Kako je većina zidnih rubova u domu, osobito u prometnim prostorijama poput hodnika i predvorja, oštećena i slučajno otkrhnuta tako je i boja skinuta sa njih. Takvi rubovi se sve više uništavaju i troše, stoga ih je potrebno adekvatno zaštititi i učvrstiti postavom kutnih profila. Pri tome koristimo aluminijske kutne lajsne, preko kojih gletamo, kako bi se ostvarila zaglađena i ravna te puno čvršća rubna površina.

Nakon što smo skinuli stare naslage boja, potrebno postupak gletanja ponoviti minimalno dva puta, te toliko i izbrusiti. Brušenje zidova vršimo strojno ili ručno brusnim papirom, odgovarajuće finoće odnosno granulacije. Kada se brusi strojno, tada je količina čestica prašine minimalna te ju je lakše i očistiti i otprašiti površinu.

Nakon dobro pripremljene zidne i stropne podloge, slijedi obavezno nanošenje dvostrukog bijelog premaza. Nakon obaveznog dvostrukog bojanja stana u bijelu boju slijedi bojanje zidova i stropa u bojama po Vašoj želji.

Nakon završetka radova, najlon i zaštitne folije te samoljepljive trake pažljivo uklanjamo i vraćamo stvari na prvotno mjesto.


CIJENA SOBOSLIKARSKIH RADOVA - "OPCIJA EXCLUZIV"

Naša akcijska ponuda bojanja stana "OPCIJA EXCLUZIV" uključuje:

1. Zaštićivanje poda, namještaja i ostalih stvari najlonom
2. Skidanje stare boje i starih tapeta sa svih zidova i stropa
3. Impregniranje zidova i stropa dubinskom impregnacijom
4. Zaštita svih zidnih rubova aluminijskim kutnim profilima
5. Dvostruko gletanje zidova i stropa sa kompletnom obradom
6. Dvostruko bojanje zidova i stropa u bijelu boju (bojanje cijelog stana u bijelu boju se izvodi bez obzira na ostale naknadne tonove bojanja )
7. Bojanje cijelog stana u boju po izboru
8. Bijela boja je uključena u cijenu, a boje u tonovima investitor kupuje sam po želji, a sve ostalo je uključeno u cijenu
9. Akriliranje svih spojeva zida sa sobnom i prozorskom stolarijom

Cijena Soboslikarskih radova u akcijskom paketu "OPCIJA EXCLUZIV" iznosi =190Kn + PDV po tlocrtnom kvadratnom metru stambene površine. Sve naše paketne akcijske cijene su formirane po tlocrtnom kvadratnom metru stana tako da vrlo jednostavno sami možete izračunati trošak koji Vas očekuje. Obračuni po kvadratnom metru zidova i stropa su za Vas uvijek nepovoljni i nejasni.

Primjera radi kompletno bojanje stana od 50m2 sa svim potrebnim materijalom i radovima u paketu "Opcija Exclusive" košta =9.500Kn + PDV


>>> USPOREDI SVE NAŠE AKCIJSKE PAKETNE OPCIJE<<<<

>>> KONTAKTIRAJTE NAS<<<<

_________________
Odlučio sam živjeti vječno. Za sada mi dobro ide.slika
www.adaptacije.hr | www.adaptacije.com | www.bojanje-stana.com


Vrh
 Izvan mreže Profil  
 
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1 post ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: